ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας

Image

Η ΓΝΩΡΑ ιδρύθηκε το 2003 και προσφέρει σε Κύπρο και Ελλάδα ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs, Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και Εκδόσεων. Είναι εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία, η οποία μέσα από τη γνώση, την εμπειρία και τη δικτύωση των στελεχών της, διαμορφώνει, διαχειρίζεται και προστατεύει τη φήμη οργανισμών και προσώπων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

 

Η ΓΝΩΡΑ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κυπριακών και ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, κορυφαίων πολιτικών προσώπων και διεθνών επιχειρηματιών, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του περιοδικού Forbes. Είναι μέλος του Συνδέσμου Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), ενώ έχει εξασφαλίσει σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει και την πελατοκεντρική φιλοσοφία που εφαρμόζει. To 2021, κατόπιν αξιολόγησης από το προσωπικό της, έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work για τη σημασία που αποδίδει στη δημιουργία και διατήρηση ενός ανθρωποκεντρικού, ποιοτικού και κυρίως ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος. Το 2020 βραβεύτηκε ως Best Client Service εταιρεία στην Κύπρο, στο πλαίσιο των Global Brands Awards 2019-2020, όπου συμμετείχαν παγκόσμιοι κολοσσοί όπως οι Microsoft Corporation, Google, Huawei, Amazon και Apple. Ανακηρύχθηκε, επίσης, εθνική πρωταθλήτρια στην κατηγορία της πιο πελατοκεντρικής εταιρείας στα European Business Awards 2016-2017. Το 2013 κέρδισε στα InBusiness Awards το βραβείο της καλύτερης μικρομεσαίας επιχείρησης στην Κύπρο.

 

Η έμπειρη και δυναμική ομάδα της ΓΝΩΡΑ σχεδιάζει και υλοποιεί στοχευμένες στρατηγικές επικοινωνίας αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα επικοινωνιακά εργαλεία και λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές και άλλες απαιτήσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σημαντικά έργα όπως η χάραξη της στρατηγικής επικοινωνίας του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας για την εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) και του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για θέματα οδικής ασφάλειας. Στην πολιτική επικοινωνία η ΓΝΩΡΑ έχει συνεργαστεί με πρόσωπα και κόμματα, συνδέοντας το όνομά της με επιτυχημένες προεκλογικές εκστρατείες.

 

Ιστοσελίδα: www.grora.com

Συνδεθείτε με τη Γνώρα: Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter