Κάρουλλας Γιώργος

Image

Βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου του Δημοκρατικού Συναγερμού από το 2016.

 

Γεννήθηκε στο χωριό Στύλλοι Αμμοχώστου στις  28 Ιουνίου 1972.

 

ΣπούδασεΠαιδαγωγικά (δημοτική εκπαίδευση) στην Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου, δίπλωμα Επιμόρφωσης στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, παιδαγωγικά (δημοτική εκπαίδευση) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, γεωγραφία και μεταπτυχιακές σπουδές στη γεωγραφία στο Ohio University στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και διδακτορικές σπουδές στη γεωγραφική εκπαίδευση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Πολιτική διαδρομή

*Αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού.

*Αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως.

*Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων.

*Μέλος της αντιπροσωπίας της Βουλής στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας και την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας για τα πρώτα δυόμισι χρόνια της βουλευτικής περιόδου.

*Αναπληρωτής επαρχιακός γραμματέας (1999-2003) και επαρχιακός γραμματέας (2003-2007) της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (Ο.Ν.Ε.) του ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου.

*Επαρχιακός γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης του ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου (2007-2012).

*Επαρχιακός οργανωτικός γραμματέας του ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου (2012-2013).

*Επαρχιακός γραμματέας του ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου από το 2013.

*Συντονιστής Άμυνας του ΔΗ.ΣΥ.

 

Πηγή

Βουλή των Αντιπροσώπων